Een kans op de beker

gepost door: YoeriakaKC | 22:23 / 04-11-2014

Hallo tobsporters,

zoals sommige van jullie al weten ben ik, Kees, de nieuwe 24Nieuwe kampioen met bowlen voor 2014.
Nu wil ik iedereen de kans geven om deze beker eigen te maken.
Daarvoor heb ik gedacht dat we misschien een competitie kunnen starten waarbij we 3 of 4 keer per jaar met de ingeschreven deelnemers onze competitie gaan spelen, ik gok dat je 20 euro per avond kwijt kan zijn, maar dat ligt totaal aan je eigen dorst, en dat er dan misschien wel een nieuwe naam op de beker mag komen.

Wie steunt dit idee?

1065
line
Avatar
Superleuk idee!
Ik ben voor!
Tijd/datum: 13:46 / 29-12-2014
offline
Avatar
ik heb mijn bowlingtas al gekocht hoor!
Tijd/datum: 20:42 / 27-12-2014
offline

line

Bericht plaatsen

Bericht bewerken

Laat een bericht achter

Bewerk het bericht

Bold Italic Underline Strikethrough Link Youtube Afbeelding

:) :( :D :boos: ^_^ *.* :hartje: ;) :P

Neem de
code over:
Naam:
avatar

Geen
geregistreerde
gebruiker

avatar

line